Ćurčić se nada prolasku u polufinale!

Nemci su svakako najteži protivnik i prema oceni mnogih, glavni favoriti za osvajanje trofeja. Mi protiv njih igramo prvi meč i siguran sam da imamo šta da pokažemo, rekao je selektor naše mlade reprezentacije

U četvrtak popodne je obavljen žreb za naredno Evropsko prvenstvno mladih reprezentacija koje se održava u Češkoj. Selekcija Srbije nalazi se u grupi A sa reprezentacija Nemačke, Danske i Češke, a selektor naše reprezentacije, Radovan Ćurčić rekao je da je zadovoljan žrebom.

- Zadovoljan sam što smo među najboljih osam ekipa u Evropi, što smo u užem krugu. Ovde su sve dobre ekipe. Mi nismo slučajno ovde, verujemo u svoje kvalitete i verujem da možemo da napravimo rezultat, da prođemo grupu. Dobili smo dobre rivale. Nemci su svakako najteži protivnik i prema oceni mnogih, glavni favoriti za osvajanje trofeja. Mi protiv njih igramo prvi meč i siguran sam da imamo šta da pokažemo. Posle Nemaca nas očekuje meč sa domaćinom Češkom, što je uvek nezgodno. Ta dva meča su najbitnija, ali svi mi verujemo u dobar rezultat - rekao je Ćurčić.

(Telegraf.rs)