NOVI PEH ZA PARTIZAN: Heroj prošlog derbija ponovo povređen i neće igrati protiv Zvezde!

Nemanja Kojić koji samo što se vratio sa rehabilitacije ponovo će morati da miruje, jer je na prijateljskom meču protiv VGSK-a zaradio povredu zadnje lože

Radovali su se navijači Partizana povratku Nemanje Kojića posle višemesečene pauze na teren, ali ovu vest će teško podneti. Heroj prošlogodišnjeg večitog derbija trebalo je da bude spreman za susret sa Crvenom zvezdom sledeće subote, ali tome se isprečila nova povreda i minimalne su šanse da će on moći da nastupi na tom meču.

Nikako nema sreće napadač crno-belih, taman se oporavi od jedne, a onda usledi nova povreda. Prema informacijama beogradskih medija on je na prijateljskom meču protiv VGSK-a, na kome je postigao jedini gol, zaradio povredu zadnje lože i moraće da pauzira minimum sedam dana, što znači da će teško bez ijednog odrađenog treninga da se nađe u protokolu za najvažniji meč ove jeseni.

Njegova povreda zadaje nove muke treneru crno-belih Marku Nikoliću, koji već od ranije ne može da računa na Ostojića i Brašanca, a pod velikim znakom pitanja je i Nikola Drinčić. Ipak, bar u napadu neće imati mnogo problema, jer tandem Škuletić - Lazović je raspoložen golgeterski, a na klupi je uvek spremni Fofana.

(Telegraf.rs)