NIKOLIĆ: Nije bilo moguće da se igra na onakvom terenu!

Trener Partizana razočaran je uslovima za igru na stadionu Obilića na Vračaru

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije. Crno-beli su na stadionu Obilića na Vračaru savladali ekipu Bežanije minimalnim rezultatom.

Trener kluba iz Humske, Marko Nikolić po završetku meča rekao je da je teren bio katastrofalan i da je Bežanija pokazala da je dobar protivnik.

- Uslovi su bili nemogući za igru, teren je u katastrofalnom stanju i ne verujem da bi ovde za tri dana ponovo mogla da se igra utakmica. Bežanija je fenomenalno igrala i pokazala da je veoma organizovana i dobra ekipa, pogotovo u odbrani, gde funkcioniše briljantno. Protivnik je imao nekoliko dobrih šansi i utakmica je mogla drugačije da se završi - rekao je Nikolić i potom se osvrnuo na eventualno odlaganje utakmice sa OFK Beogradom, koja bi trebalo da se igra predstojećeg vikenda:

- Odlaganje bi nam svakako poremetilo planove, ali moramo da se prilagodimo. Mislim da bi trebalo što pre da se definiše, jer je neozbiljno da profesionalni klubovi ne znaju kada će igrati utakmice - rekao je Nikolić

(Telegraf.rs)