ĐORĐEVIĆ: Igrači su kreirali ovu priču, a ja sam srećan što sam im bio trener! (VIDEO)

Niko nije očekivao da ćemo stići do ovde. Bili smo kompetitvni sa ostalim ekipama, ali nas je Amerika razbila (USA kick our but) - našalio se na kraju Đorđević

Košarkaški Srbije osvojili su srebrnu medalju na Mundobasketu u Španiji. Naša selekcije poražene je u finalu od selekcije SAD-a, ali je uprkos tome napravila ogroman uspeh.

Selektor naše reprezentacije, Aleksandar Đorđević rekao je da je ponosan na svoje igrače.

- Ponosan sam na moje igrače. Ponosan sam što sam im trener. Igrali su srcem za ovu zemlju i oni zaslužuju sve pohvale. Oni su kreirali ovu pričui, a ja sam srećan što sam im bio trener. Niko nije očekivao da ćemo stići do ovde. Bili smo kompetitvni sa ostalim ekipama, ali nas je Amerika razbila (USA kick our but) - našalio se na kraju Đorđević i dodao.

- Svaki put igramo sa SAD-om, mi dižemo svoj nivo igre. Nama su potrebni ovakvi dueli i ovo je bilo vazno veče za nas i mnogo smo naučili. Oni nisu doveli samo Džejmsa i Durenta, ostalo su im najbolji igrači. Mi nemamo NBA igrača u timu, ali imamo mlade i talentovane igrače. Naš cilj je da napredujemo. Hoćemo na Olimpijske igre - rekao je Đorđević.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije/Dragutin Stojmenović)