Partizan kao Bajern? Hoće li izdržati tempo 7 mečeva u 22 dana?

Upoznajte se sa paklenim rasporedom crno - belih, počevši od subote do četvrtog oktobra

Reprezentativna pauza samo što se završava, a u Partizanu gledaju kad će sledeća.

Jer, ako ne znate, naredna okupljanja fudbalskih nacionalnih timova zakazano je zbog mečeva početkom oktobra (Srbija igra 11. i 14), kada se igra nova runda kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Gde je tu Partizan? U paklenom ritmu mečeva, koje će igrati u proseku na tri dana do početka narednog meseca.

Pazite sad.

Žreb šesnaestine finala Kupa Srbije koji je u sredu crno - belima dodelio Bežaniju kao prvog rivala, a koji je na programu 24. septembra je ČETVRTI koji će jedini srpski predstavnik u Evropi odigrati, počevši od predstojeće subote?!

Derbi prvenstva sa Čukaričkim, pa dolazak Totenhema je zagrevanje za ono što čeka četu Marka Nikolića, i dalje neporaženog u novoj sezoni kao trener vicešampiona Srbije.

Slede odlasci u Kragujavac, pa pomenuti meč kraj bežanijske crkve, zatim i mali gradski derbi sa OFK Beogradom u Humskoj.

Računajte da će u tom trenutku već uveliko početi radovi na sanaciji trave stadiona crno - belih, pa sve ovo stvara dodatni "zbun" kada govorimo o mečevima na bivšem "JNA".

Ciklus do novog odlaska igrača u reprezentacije zatvaraju gostovanje u Grčkoj protiv Asterasa i odlazak u Lučane na megdan novom prvoligašu Mladosti.

BAVARCI IMAJU NEŠTO SLIČNO

Kad već spominjemo Bajern da vam pojasnimo da i nemačkog šampiona čeka pakao od rasporeda. U 22 dana Bavarci će odigrati 7 mečeva, pa evo i njihovih prepreka: Bajern - Štutgart, Bajern - Mančester Siti, Hamburg - Bajern, Bajern - Sporting, Keln - Bajern, CSKA - Bajern, Bajern - Hanover.

RASPORED PARTIZANOVIH UTAKMICA

13.9. JSL Partizan - Čukarički

18.9. EL Partizan - Totenhem

20.9. JSL Radnički Kragujevac - Partizan

24.9. KUP Bežanija - Partizan

28.9. JSL Partizan - OFK Beograd

02.10. EL Asteras Tripolis - Partizan

04.10. JSL Mladost Lučani - Partizan

Ko preživi pričaće...

(S. M)