LUKSUZ I PERVERZIJA: Kakve će žurke Baloteli da pravi tek u ovoj vili? (FOTO)

Imamo samo jedan savet za njega: "Nemoj ponovo da pališ vatromet unutra!"

Mario Baloteli se vratio ovog leta u Englesku transferom u Liverpul. S obzirom na svoje postupke van terena kojima je punio novinske strane dok je bio član Mančester Sitija, pripadnici "sedme sile" na Ostrvu su sa oduševljenjem dočekali njegov povratak.

Naravno, pored skandala koje je pravio, novinari su navikli i na njegovo luksuziranje i svi se dobro sećaju kada je novog ferarija slupao posle samo par vožnji, a sada im je u fokusu kakvu će kuću, odnosno, vilu izabrati za svoj život u Liverpulu.

Za sada se nagađa da je pronašao svoj dom u naselju Helsbi, a ta kuća se ukratko može opisati kao velika, blještava i preskupa, baš onakva kakva se očekuje od njega da je kupi. Uostalom o kakvom se objektu radi i luksuznosti koju pruža najbolje govore fotografije.

U slučaju ako se problematični fudbaler odluči da kupi ovu nekretninu, verujemo da će svi jedva čekati vreme božićnih praznika, jer podsećamo vas da je za vreme života u Mančesteru upravo na božićnoj žurci koju je priredio, uspeo da zapali svoj tadašnji dom vatrometom koji je zapalio u dnevnoj sobi.

(Telegraf.rs)