ĐORĐEVIĆ: Platili smo putarinu, valjda više nećemo! (VIDEO)

- Nemamo vremena za trening da se spremimo za meč koji je najvavažniji za nas ali osmeh na lice, vatra u srcu i mir u glavi i to će nam doneti rezultat - rekao je selektor Srbije

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da ekipa mora da se podigne posle teškog poraza od Francuske i da razmišlja pozitivno. On je takođe burno reagovao zbog sudijskih grešaka, ali se nada da ih više neće biti.

On je dodao da je najvažnije da imaju vatru u srcu a mir u glavi kako bi igrali dobru košarku. Selektor se nada da su košarkaši platili takozvanu "putarinu" kod sudija i da više neće biti lošeg suđenja protiv njih.

- Nemamo vremena za trening i to je problem kod ovakvog rasporeda utakmica. Jednostavno samo verbalno možemo da se pripremamo za meč sa Iranom.

- To je naša najbitnija utakmica u ovom delu jer moramo da pobedimo. I da nismo izgubili od Francuza morali bismo da pobedimo Iran - rekao je Đorđević i dodao:

- Samo osmeh na lice, vatra u srcu i mir u glavi to nam treba i spremićemo se za meč.

- Nadam se da neće više biti ovakvih situacija kao na meču sa Francuskom i da smo platili tu takozvanu putarinu - osvrnuo se Đorđević na onaj faul u poslednjoj sekundi protiv Francuske.

Pogledajte izjavu selektora snimanu LG G3 telefonom

(Od izveštača Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)