Šta je nasmejalo Marka Nikolića na konferenciji za novinare? (VIDEO)

Posle niza ozbiljnih pitanja veznaih za štrajk igrača, problema u klubu, kao i očekivanja od meča sa Radničkim trener crno-belih je na konferenciji za novinare dobio jedno šaljivo pitanje koje ga je nasmejalo

Trenera fudbalera Partizana Marka Nikolića na konferencijama za novinare retko kada možete videti da sa osmehom odgovara na pitanja predstavnika "sedme sile", ali je novinaru "Sportskog Žurnala" uspelo da izazove takvu reakciju šefa struke crno-belih.

Naime pred meč sa Radničkim iz Niša trener crno-belih odgovarao je na izuzetno ozbiljna pitanja novinara o problemima u klubu, štrajku igrača, kao i očekivanjima na meču sa Radničkim iz Niša u okviru drugog kola Jelen Superlige.

Međutim, konferencija je završena šaljivim pitanjem u rimi kolege Vladislava Vlajića - Posle Trajka i štrajka, da li će u Nišu biti Partizanova fudbalska bajka - na šta je Nikolić posle smeha odgovorio:

- Nadam se da hoće. Ajde u ovoj lepoj atmosferi da završimo konferenciju za novinare - rekao je Nikolić, a ovaj detalj pogledajte OVDE. na 19:18 minutu snimka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)