Beograd bruji: Katanec ili Krčmarević na klupi Partizana

Pregovori se vode u tajnosti, a klipu je bliži slovenački stručnjak jer nema angažman...

Nezvanično Aleksandar Stanojević broji poslednje dane na klupi Partizana, a crno - beli planiraju da ga zamene bivšim fudbalerom kluba - Srećkom Katanecom ili Slobodanom Krčmarevićem.

Beogradska čaršija ume  da pogodi kada je reč o večitim rivalima. Trenutno, ona više bruji o bivšem selektoru Slovenije, članu crno - belih s kraja osamdesetih i čoveku koji kad god se licitira o novom treneru u Humskoj zauzme pozamašan prostor u medijima. I ovoga puta je kandidat, a za razliku od nekih prethodnih situacija, sada je bez angažmana pa je i time posao Upravi Partizana olakšan. Poslednju "tezgu" je imao u reprezentaciji Makedonije, a nedavno je figurirao i kao mogući selektor Albanije.

Sa druge strane Krčmarević ima posao - u mladoj reprezentaciji Kazahstana, međutim, jedan poziv iz Humske bi mogao sve da promeni. Ranije je bio na klupi OFK Beograda, ali i mlade reprezentacije Srbije.

Postavlja se pitanje, ukoliko jedan od dvojice "kandidata" sa kojima se navodno intenzivno vode pregovori u tajnosti prođe razgovor sa u čelnicima kluba, da li će njegovo postavljanje moći da prođe i kod navijača u Hmskoj koji čitavu jesen skandiraju protiv uprave, sversdno davajući podršku sportskom sektoru predođenim Mladenom Krstajićem.

(telegraf.rs)