Ko pije u Partizanu, a ko plaća?

Član Upravnog odbora pobegao u toalet kada je u prostorijama kluba naišao na Nenada Bjekovića...

Da je samo u Humskoj problem jelo ili piće koje je Mladen Krstajić spominjao u ratu sa Miletom Jovičićem potpredsednikom kluba, svi bi odahnuli. Ovako beogradska sportska štampa u izdanjima od utorka, piše pre svega o zidu ćutanja koji je podignut oko Humske.

"Sport" ide dotle da objasnjava situaciju od ponedeljka. Nenad Bjeković, smenjeni savetnik predsednika Đurića penje se ka svojoj kancelariji, a jedan od viđenijih članova Upravnog odbora trkom odlazi u toalet.  Da ga ne vidi, ne sretne? Ko zna. Neverovatno!

Pomenuti Nenad Bjeković i Mladen Krstajić u ponedeljak su bili na svojim radnim mestima. Kažu, obavljali svoj posao. Ništa čudno za onoga ko ne zna da su smenjeni. Krstajić navodno nije dobio nikakav "papir" kojim ga klub obaveštava da je suspendovan, smenjen, pa uredno dolazi u svoju "drugu kuću".

- Nikakva koverta nije stigla na moju kućnu adresu - rekao je Mladen Krstajić ispred stadiona u Humskoj gde većina onih koji su ga smenili ni ne svraća danima.

Pojavio se i Darko Grubor. Nije ga bilo neko vreme zbog operacije, pa je valjda s tim u vezi prokomentarisao kako on nema prave dogovore na novinarska pitanja, ne želeći da kaže ni da li će toliko dugo očekivane sednice da bude održana, na kojoj bi navodno Aleksandar Stanojević bio smenjen sa mesta trenera ekipe.

U klubu nema onih koji bi trebalo da zastupaju stav kluba. Predsednika, potpredsednika. Mobilni telefon je nedostupan i treneru Stanojević.

Što bi se reklo u Srbiji, ludnica...

(telegraf.rs)