KRENULE ČESTITKE TATJANI: Čestitali Nikolić, Udovičić, Šapić...

Posle velikog uspeha na EP u Cirihu gde je osvojila srebrnu medalju, Tatjani Jelači čestitali su predsednik Tomislav Nikolić i ministar sporta Vanja Udovičić, kao i Aleksandar Šapić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je srpskoj atletičarki Tatjani Jelači osvajanje srebrne medalje u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Cirihu.

- Draga Tatjana, hvala Vam na načinu na koji predstavljate svoju zemlju. Pokazali ste da je samo posvećenim i istrajnim radom moguće ostvariti rezultat.

- Medalje koje osvajaju naši atletičari na ovom prestižnom takmičenju pokazuju da je srpskim sportistima mesto u samom vrhu. Hvala vam što svojim uspesima pružate radost građanima Srbije - poručio je Nikolić, a prenosi služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Tatjani Jelači osvajanje srebrne medalje u bacanju koplja na prvenstvu Evrope u Cirihu.

-  Atletika se zaista na velika vrata vraća u Srbiju i preko naših takmičara u svet šalje sjajnu sliku srpskog sporta.Tatjani od srca čestitamo i želimo da se i drugi takmičari pridruže njenim i Ivaninim uspesima”, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Osim Udovičića i ostale sportske ličnosti Srbije poput Aleksandra Šapića oglasile su se putem društvenih mreža.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)