Voša prodala još jedan biser i to na poluvremenu meča protiv OFK Beograda!

Čelnici Novosađana dobili su za vreme pauze između dva poluvremena ponudu od Selte iz Viga koju nisu mogli da odbiju

Vojvodinu je napustio još jedan fudbalski biser ovog leta i kapiten ekipe! Nemanja Radoja, momak koji je u maju postao prvi igrač u 100-godišnjoj istoriji kluba koji je podigao pehar Kupa Srbije, karijeru će nastaviti u španskoj Selti.

Posle Sergeja Milinkovića-Savića koji je otišao u Genk i njegovog brata Vanje koji je potpisao za slavni Mančester junajted, ali će ostati u Novom Sadu još godinu dana, "lale" su ostale bez još jednog dijamanta u svojim redovima. Sjajni vezista će se preseliti u Španiju i potpisati ugovor na pet godina, prenose "Novosti".

Interesantna je situacija kako je došlo do ovog transfera, a kako je objasnio sportski direktor Vojvodine, Mladen Jovanić, Radoja je prodat u poluvremenu meča prvog kola Jelen Superlige Srbije protiv OFK Beograda. Selta je i pre toga bila poslala ponudu od 620.000 evra, ali Novosađani nisu bili zadovoljni njome i zat su Španci sada ponudili 900.000 evra uz ultimatum da dogovor padne istog trenutka i to se dogodilo.

S obzirom na to u kakvom se finansijskom stanju nalazi Vojvodina nije ni čudo što je primorana na prodaju svojih najvećih talenata, a ovakvu ponudu jednostavno nisu mogli da odbiju. Nije isključeno da i još neki zlatni dečko sa "Karađorđa" napusti klub do kraja prelaznog roka, poput Mijat Gaćinović koji je na meti brojnih domaćih i stranih klubova, kao i Srđan Babić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)