Partizan bez Živkovića želi iskupljenje od navijača!

Vicešampion Srbije od 17.00 časova gostuje ekipi Voždovca, u okviru prvog kola Jelen Super lige

Sa gorkim ukusom eliminacije od Ludogoreca, ali i saznanjem ko je poslednja prepreka za ulazak u Ligu Evrope, fudbaleri Partizana odlaze na opasno gostovanje ekipi Voždovca, u okviru prvog kola Jelen Super lige.

Poznato je da Zmajevi mečeve visokog rizika igraju na stadionu Obilića, a ovaj meč je na programu od 17.00 časova, uz cene karata koje iznose 500 dinara. Svestan je trener crno-belih Marko Nikolić da je ovo jako bitan meč, pogotovo što njegov tim tri puta gostuje u prva četiri kola, a ne treba zaboraviti ni to da je Zvezda već upisala prve bodove.

- Igraćemo protiv Voždovca na Vračaru gde su uvek specifični uslovi. Zaslužuju respekt zbog svega što su uradili prethodnih godina, izmenili su ceo tim, ali imaju kvalitet i iskustvo. Prva kola su uvek nezgodna i u svetu se redovno dešava da favoriti kiksnu - rekao je Nikoić na konferenciji pred ovaj meč.

Crno-beli neće moći da računaju na povređenog Andriju Živkovića, koji se nalazi i na meti Benfike, a njegovo mesto zauzeće Petar Grbić. Takođe, ''grešnika'' Trajkovića menja Branko Ilić.

S druge strane, Voždovac neće moći da računa na nekadašnjeg igrača partizana Obijoru Oditu, dok su pod znakom pitanja i Luka Milunović i Stefan Babović. Najveća opasnost po gol Lukača biće Dušan Pantelić, momak koji je proletos nosio dres Partizana na prijateljskom meču sa Inđijom.

- Nadao sam se, pa i bio blizu prelaska u Humsku, ali su odande objasnili kako nisu mogli da me razigravaju za Ligu šampiona. Pošto nisam želeo na pozajmicu, Voždovac sam prepoznao kao odlično rešenje. Imam motiv da pokažem da su pogrešili što su me pustili - rekao je Pantelić, a prenosi Žurnal.

Partizan je od Voždovca poslednji put izgubio 205. godine (3:2), a nakon toga vezali su pet trijumfa, uz gol razliku 14:2. Proletos su crno-beli slavili sa ubedljivih 5:0, dok je na Vračaru bilo 1:0 za vicešampiona Srbije u kontroverznom meču kada su Zmajevi, prema rečima FSS, oštećeni za penal u 90. minutu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)