Nedović nije slomio stopalo, vedrije prognoze!

- Snimci magnetne rezonance, 3D skenera, kao i pregled ortopedskog hirurga, nisu potvrdili sumnje lekara iz Italije, da je Nemanja Nedović doživeo prelom pete metatarzalne kosti desnog stopala - rekao je Dragan Radovanović, doktor reprezentacije Srbije i predsednik medicinske komisije KSS

Nemanja Nedović ipak nije doživeo prelom stopala. Posle dodatnih pregleda i snimanja koji su obavljeni u Beogradu potvrđeno je da će bek reprezentacije Srbije morati da se podvrgne fizikalnim terapijama još neko vreme :

- Snimci magnetne rezonance, 3D skenera, kao i pregled ortopedskog hirurga, nisu potvrdili sumnje lekara iz Italije, da je Nemanja Nedović doživeo prelom pete metatarzalne kosti desnog stopala. Na osnovu svih ovih analiza, ali i daljih tegoba kod Nedovića, potreban je oprez i intenzivna fizikalna terapija još neko vreme.

- Na zahtev Nemanjinog kluba, Golden Stejta, snimci su poslati i u SAD, da bi i oni dali svoje mišljenje – rekao je Dragan Radovanović, doktor reprezentacije Srbije i predsednik medicinske komisije KSS.

Podsećamo, da je Nedović doživeo povredu na prijateljskoj utakmici između Srbije i BiH.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)