Šarapova: Neću imati svadbu kao Vilijam i Kejt

Ruska teniserka je za sajt "Tenis spejs" govorila o njenoj predstojećoj svadbi sa košarkašem Sašom Vujačićem

Svetska teniserka broj dva Marija Šarapova govorila je za sajt "Tenis spejs" o planovima za svoje venčanje, o ambicijama, budućem suprugu košarkašu Anadolu Efesa Saši Vujačiću, kao i o njenom košarkaškom "talentu".

Atraktivna ruska teniserka je izjavila da ne želi venčanje, poput onog kraljevskog, koje su imali Kejt Midlton i princ Vilijam aprila prošle godine:

- Gledala sam kraljevsko venčanje i mislim da je bilo grandiozno, sa milionima ljudi koji su došli iz različitih krajeva sveta. Dopala mi se Kejtina haljina. Nisam tamo tražila savete za svoje venčanje. Ne verujem da ću se udati u opatiji. Moje venčanje biće manje i insistiraću mnogo na tome - istakla je Šarapova, koja će se udati za košarkaša Sašu Vujačića 10. novembra u Istanbulu.

Po njenim rečima, njen sadašnji verenik je pun razumevanja i njih dvoje imaju dobru komunikaciju. Na pitanje kako stoji sa Sašinim sportom, odnosno košarkom, Marija nije mogla da se pohvali:

- Pokušao je (Saša Vujačić) da me nauči da igram košarku, ali sam veoma loša u tome. Imam noge za to, ali on mi govori da ne koristim dovoljno noge kada izvodim slobodna bacanja - pravda se Šarapova.

Nekadašnja teniserka broj jedan je istakla da joj uvek glava na mestu i da uvek gleda pozitivno na stvari u karijeri, što joj omogućava da bude bolja igračica.

Kao i sve vrhunske teniserke i Šarapova učestvuje na turniru na Indijan Velsu. Ona će danas ukrstiti rekete sa imenjakinjom i sunardnicom Kirilenko. Najbolja ruska teniserka se nalazi u istom delu žreba kao i Ana Ivanović, koja je sinoć savladala četvrtu "kosturašicu" Dankinju Karolinu Voznjacki. Sve spomenute teniserke su se našle u našem izboru 10 najboljih riba. Ako niste videli do sada, pogledajte.

(Telegraf.rs)