POSLE PISANJA TELEGRAFA: Svetski mediji poludeli za srpskom seksi doktorkom! (FOTO) (VIDEO)

Najuticajniji britanski onlajn tabloid Dejli Mejl preneo je priču s našeg portala o Maji Pavlović, šampionki u bikini fitnesu

Srpkinja Maja Pavlović iz Čačka dospela je na naslovnu stranu britanskog tabloida Dejli Mejl, zahvaljujući našem portalu!

Telegraf je prvi objavio tekst o seksi doktorki Maji, koja je šampionka u bikini fitnesu i treća u Evropi u ovoj kategoriji, kao i verovatno najseksi srpska političarka, članica SPS-a.

Britanci su, u maniru lepo vaspitanog medija od koga bi mnoge domaće kolege mogle da uče, uredno potpisali fotografije našeg fotoreportera Marka Todorovića.

- Još uvek sam u šoku! - kaže Maja za Telegraf, pa dodaje:

Od kada sam uključila telefon stižu mi pozivi sa svih strana iz svih medija u Srbiji, a kad sam videla tekst na Dejli Mejlu bila sam oduševljena. Javili su mi se prijatelji iz inostranstva koji su na Dejli Mejlu videli tekst. Hvala Telegrafu što mi je na ovaj način poklonio pažnju - poručuje Maja.

Maja Pavlović je studentkinja pete godine medicine u Kragujevcu, a u indeksu su joj uglavnom devetke i desetke. Najviše bi volela da bude kardiolog.

Uz sve to ona se bavi politikom, pa je kao član SPS-a Čačak zadužena je za omladinu i sport u toj opštini.

Pogledajte još jednom intervju s Majom:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)