KATAI BLIZU ZVEZDE: Olimpijakos rekao DA, ali je problem u igraču!

V.d, genseka crveno-belih Zvezdan Terzić istakao da je posao sa Grcima završen, ali da je pitanje da li će igrač hteti da se vrati u Srbiju * Slede pregovori s njim, a do kraja avgusta se očekuje i dolazak vrsnog golgetera

Razgovarajuću s novinarima u Sloveniji, vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da je šampion Srbije blizu realizacije još jednog transfera. Posle dogovora sa Nejcom Pečnikom, crveno-beli će u mnogome ojačati ofanzivne pozicije dovođenjem Aleksandra Kataija iz Olimpijakosa.

Kako je sam Terzić rekao, Grci su dali ''zeleno svetlo'', ali se čeka i pristanak nekadašnjeg prvotimca Vojovodine, koji je velika želja Nenada Lalatovića.

- Postigli smo dogovor s Olimpijakosom o pozajmici Kataija. Ali sada predstoje razgovori sa igračem. Tu može da bude problema, jer, kada smo poslednji put razgovarali s njim, stekao se utisag da ne želi da se vraća u Srbiju - rekao je Terzić i dodao:

- Zvezda nikada neće ulaziti u priču oko pozajmice, a da nemamo pravo otkupa. Ovako, ako Katai dođe na pozajmicu, imaćemo rok do 15. maja da se izjasnimo o eventualnom otkupu ugovora, a cena je definisana s Olimpijakosom.

Terzić je takođe dodao i to da će crveno-beli do kraja prelanog roka angažovati rasnog golgetera, ali da će u potpunosti stati iza mladog Jovića.

- Lazović i Rakić su na izlaznim vratima Zvezde, a pogotovo zog odlaska ovog drugog moraćemo dovesti jednog napadača koji će praviti društvo Joviću. Iako ima manje od 17 godina, odlučili smo da u potpunosti stanjemo iza Jovića za kogsmatrama da će izrasti u velikog igrača - rekao je Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Iz Slovenije: Mario Marić)