NEĆE BITI MENADŽERSKIH IGRAČA U REPREZENTACIJI: Kod Advokata će igrati najbolji!

Fudbalski savez želi da zaustavi promociju menadžerskih igrača u reprezentaciji Srbije

Dosadašnje selektore fudbalske reprezentacije Srbije pratio je glas da pojedine odluke o tome koji će igrači igrati za nacionalni tim donose pod pritiskom menadžera!

Fali Ramadani, Pini Zahavi, Vlada Lemić su menadžeri koji su imali najveći uticaj na sastav reprezentacije Srbije u poslednje vreme, a predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić želi da promeni tu politiku.

- Dolazak Dika Advokata na mesto selektora Srbije je direktan šamar menadžerima koji imaju svoje fudbalere u reprezentaciji Srbije. Na njega niko neće moći da utiče i to je ono što je želja ljudi iz FSS - rekao je izvor "Informera" blizak rukovodstvu Saveza i dodao:

- Advokat će biti apsolutno samostalan, a pošto je finansijski potpuno obezbeđen, neće biti šanse da ga neko podmiti - rekao je izvor "Informera".

Menadžeri su pokušali kod FSS da lobiraju i prilikom izbora novog selektora tvrdi pomenuti izvor.

- Nije tajna koji agenti imaju najveći uticaj na sastav reprezentacije. Jedan krak ide iz Izraela i reč je o Piniju Zahaviju, dok drugu stranu prestavlja Vlado Lemić. Oni su pokušali da proguraju svoje selektore, ali to nije prošlo - zaključio izvor blizak FSS.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)