NIKOLIĆ: Meč sa Rubinom je bio na nivou Lige Evrope!

Trener crno-belih bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika na pripremnom meču u Sloveniji protiv ekipe iz Rusije

Fudbaleri Partizana odigrali su protiv Rubina 0:0 u trećem kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji, a trener crno-belih Marko Nikolić bio je zadovoljan prikazanim od svojih izabranika.

- Odlična utakmica. Malo je drugačije analizirati prijateljske od takmičarskih utakmica. Ova utakmica je imala sve crte takmičarske utakmice, veliku želju oba tima, broj igrača koji su bili na terenu. Ja sam zadovoljan današnjim izdanjem. Ovo je bilo kao da smo igrali utakmicu Lige Evrope. Što se nas tiče, bilo je prisutno mnogo dobrih stvari, stari nedostatak realizacije. Mislim da na ovakvoj utakmici moramo da postignemo barem gol ili dva. Ostim tog detalja gde smo bili netačni, mi smo organizovano dolazili do poslednjih 20 metara dosta puta, ali malo i noge nisu slušale, verovatno je i umor prisutan. Falila je svežina - rekao je Nikolić.

Ekipa koja je istrčala protiv Rubina prvi put je igrala u tom sastavu.

- Znamo se mi svi ovde, nema ovde novina za bilo koga od nas. Šest meseci smo zajedno, sada pokušavamo da unapredimo igru sa još nekim novim detaljima, to vidim i kod igrača i zbog toga sam zadovoljan. Vidim i želju kod igrača, a onda i određeni kvalitet - dodao je trener crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)