Zvezda zove Kahrimana!

Nekadašnji golman OFK Beograda došao je na Marakanu na razgovore da ispoštuje poziv, ali mu menadžeri traže uzgred i posao u inostranstvu

Nekadašnji golman OFK Beograda, Damir Kahriman bio je u petak na Marakani, pregovarao je sa Zvezdanom Terzićem, oko dolaska u Crvenu zvezdu, a kako prenosi Žurnal, sastaće se i u subotu u jutarnjim časovima. Tada bi trebalo da bude i jasno da li će se sklopiti saradnja.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara i ključni čovek za sva sportska pitanja u Crvenoj zvezdi izneo je koliko klub može da plati, definitivno daleko manje nego što je povremeni reprezentativac Srbije zarađivao u Ukrajini.

Kako prenosi Žurnal, Kahriman je stigao na pregovore kako bi ispoštovao interesovanje velikog kluba kao što je Crvena zvezda, mada mu pojedini menadžeri traže posao u inostranstvu. Realnije je da se zahvali srpskom šampionu, ali i dalje ima prostora za sklapanje saradnje.

Inače, Zvezda je imala ambiciju da angažuje golmana Milana Borjana, ali se on zahvalio na pozivu pa je Kahriman bio sledeća opcija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Žurnal)