Suarez želi u PSŽ!

Vidim da je Pari Sen Žermen ozbiljan klub koji ulaže puno novca i želi da se bori za trofeje u svim takmičenjima, kaže Urugvajac

Fudbaler Liverpula i urugvajski internacionalac Luis Suarez izjavio je da ne bi imao ništa protiv da na kraju sezone pređe u francuski Pari Sen Žermen. Urugvajac je ove sezone postigao samo šest golova na 21 utakmici u Premijer ligi, a osam utakmica je propustio zbog suspenzije.

- Moj veliki prijatelj, Dijego Lugano, igra u Parizu i ne bih imao ništa protiv da budem u istom timu sa njim. Vidim da je Pari Sen Žermen ozbiljan klub koji ulaže puno novca i želi da se bori za trofeje u svim takmičenjima. Sačekajmo, ipak, kraj sezone, pa ćemo videti šta će se dešavati - rekao je Suarez francuskim medijima.

Luis Suarez (25) je na "Enfildu" od januara 2011. godine, kada je za 22,8 miliona funti stigao iz holandskog Ajaksa. Nije u potpunosti opravdao očekivanja, a više se isticao nefudbalskim stvarima, pre svega kaznom za rasnu uvredu na račun Patrisa Evre. Pre mesec dana na "Old Trafordu" odbio je da se rukuje sa Francuzom, što je izazvalo ogorčenje engleske javnosti.