FENOMENALNI ČUKARIČKI: Brđani ubedljivom pobedom najavili evropsku jesen na Banom brdu! (FOTO)

U prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipa sa Banovog brda savladala je predstavnika Andore sa 4:0

Čukarički je na početku prošle sezone bio hit u Jelen Superligi, a "brđani" su najavili da su ovog leta spremni da budu "čudo u Evropi! Tim sa Banovog brda pobedio je Santa Huliju sa 4:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope!

Do odličnog rezultata pred revanš u Andori fudbaleri Čukaričkog su stigli pogodcima početkom oba poluvremena, kada su strelci bili Mirosavljević i Bojić, ali i u finišu meča, kada su konačan rezultat postavili Srnić i Stojiljković!

Brđani su poslednji put igrali u Evropi još 1997. godine u Intertoto kupu, a sjajano izdanje protiv Santa Hulije daje nadu da će opet igrati Evropa na Brdu.

Mirosavljević je načeo mrežu Koka već u 9. minutu, a do drugog gola čekalo se do četvrtog minuta nastavka kada je Bojić bio precizan.

Izabranici Vladana Milojevića veoma efikasno su odigrali i poslednjih pet minuta, jer je rezervista Dragoljub Srnić u 89. minutu povisiao na 3:0, a Stojiljković iz penala u prvom minutu nadoknade postavio konačnih 4:0!

Odličan rezultat pred revanš u Andori!

Čukarički - Santa Hulia 4:0

(Mirosavljević 9, Bojić 49, D. Srnić 89, Stojiljković 90+1)

Čukarički: Ristić, Brežančić, Ostojić, Piasentin, Stojković, Todorović, Matić, Snić, Bojić (od 58. minuta Srnić D.), Stojiljković, Mirosavljević (od 77. minuta Pavlović).

Santa Hulia: Koka, Munjoz, Ruiz, Varela, Rodrigez, Alveš, Almiron, Spano, Fernando, Fontan (od 76. minuta Puente), Huardo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)