Košarkaši Partizana kraj Dunava proslavili šampionsku titulu!

Predsednik crno-belih Predrag Danilović zahvalio se treneru Dušku Vujoševiću i svim igračima i napomenuo da je ovo njihova titula

Teškom mukom košarkaši Partizana osvojili su 13. uzastopnu titulu šampiona Srbije koju su, kako red nalaže, proslavili u jednom zemunskom restoranu.

Pored stručnog štaba i igračkog kadra, među kojima, zbog putovanja, nisu bili Bogdan Bogdanović i Davis Bertans, slavlju su prisustvovale i mnogobrojne zvanice kao što su bivši selektor Srbije Dušan Ivković, bivši košarkaši Grbović, Berić, Stevanović Lučić i drugi, kao i Branko Ružić i Žarko Zečević.

Prvi je na mesto okupljanja stigao predsednik Predrag Danilović koji se nedugo zatim i obratio prisutnima.

- Pre svega, čestitam svima vama titulu. Veoma mi je drago što ste došli, nismo hteli da ovo slavlje pravimo 'široko', ali smatram da ovaj broj ljudi jeste onaj koji će biti uz Partizan i kada je Fajnal-for u Parizu i kada su velike poteškoće, kao sada. Naravno, neće biti lako ni sledeće godine - rekao je Danilović, a prenosi Žurnal, i dodao:

- Hvala pre svega igračima, jer je ovo njihova titula, zatim i treneru Vujoševiću i njegovim saradnicima.

Na proslavi je, naravno, bio i kapiten crno-belih Žofri Lovernj čije je emotivno pismo uzburkalo srca svih onih kojima isto kuca za Partizan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)