HIT PRIČA! Kolarov nudio Toletu novac da Mihajlović ostane selektor

Kako prenose "Naše Novine", as Mančester Sitija bio je spreman da izdvoji svoj novac za ponovno angažovanje Siniše Mihajlovića na mestu selektora "Orlova"

Taman po povratku fudbalske reprezentacije Srbije sa turneje po Severnoj i Južnoj Americi u javnosti se pojavila zanimljiva priča da je fudbaler Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov, ponudio svoj novac Fudbalskom savezu Srbije kako bi Siniša Mihajlović ostao selektor "orlova".

Kako pišu "Naše Novine", pre nekoliko meseci, tačnije krajem 2013. godine predsednik FSS Tomislav Karadžić je pregovarao sa Mihajlovićem oko nastavka saradnje, a baš u tom periodu Kolarov je ponudio FSS da sufinansira ugovor Mihajlovića kako bi nastavio rad u kvalifikacijama za Euro 2016. godine.

To nije ništa sporno, jer Kolarov igra u Mačnester Sitiju za 6 miliona evra godišnje i sa tom cifrom ima mogućnosti da doplati platu selektora...

Mihajlović je imao platu od 35.000 evra mesečno, ali je očigledno trebalo da dobije više novim ugovorom plus bonuse ako se plasira na EP u Francuskoj.

Kako list prenosi, Karadžić je u pomoć zvao dvojicu privrednika kako bi pomogli finansijski, ali se tada u priču uključio Kolarov i ponudio novac što je iznenadilo Karadžića.

Međutim, do dogovora nije došlo, a Mihajlović je produžio ugovor sa Sampdorijom, tako da je kasnije ulogu V.D. selektora preuzeo Ljubinko Drulović koji će najverovatnije i ostati selektor.

Da je uspeo u nameri Kolarov bi bio prvi igrač u istoriji koji je finansirao selektora, ali nas više brine što bi Karadžić možda pristao na to.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/ Naše Novine)