Đuričić neće igrati za Srbiju zbog porodice u potopljenom Obrenovcu!

Fudbaler Benfike psihološki nije spreman da se posveti reprezentativnim obavezama zbog svega što je preživeo dok mu je porodica bila u Obrenovcu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigraće zatvorenu utakmicu protiv Izraela zbog vanredne situacije, a selektor "orlića" Radovan Ćurčić ima velikih problema kako bi okupio potreban broj igrača i na treninzima i za utakmicu.

Jedan od poslednjih koji je otkazao treneru nacionalnog tima je fudbaler Benfike Filip Đuričić koji je nakon razgovora sa Ćurčićem, ipak otpao za ovo okupljanje. "Desetka" srpske selekcije je iz Obrenovca, čiji su građani i sam grad pretrpeli najveće gubitke za vreme poplava koje su pogodile našu zemlju.

Upravo zbog toga polušpic nije pre svega psihički spreman da se posveti obavezama u reprezentaciji i zajednički sa selektorom odlučeno je da ne bude deo ove akcije, što je i selektor potvrdio.

- Đuričić ovoga puta neće biti sa nama. On ima specifičnu situaciju u klubu, ali i privatnih problema, odnosno situciju sa porodicom u potopljenom Obrenovcu. Razgovarali smo i odlučio sam da je ipak možda bolje da preskoči ovu akciju, jer nije u psihičkom stanju da se posveti reprezentativnim obavezama - rekao je Ćurčić.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)