Ko je to uspeo da rasplače Dijega Simeonea? (VIDEO)

Trener Atletiko Madrida nije podlegao emocijama ni kada su njegovi puleni izborili plasman u finale Lige šampiona, ali jeste pustio suzu na prezentaciji klupske društvene mreže

Dijego Simeone je još za vreme svoje igračke karijere važio za prznicu i čvrstog momka kome nisu bili strani ni oštri startovi, ni udarci kada sudija ne gleda još mnogo prljavih stvari koje je radio. Upravo zbog toga što ga mnogi pamte kao takvog, sigurno ne očekuju da ga vide kako plače, ali ipak i to se desilo.

Trener Atletiko Madrida nije podlegao emocijama ni kada su njegovi puleni počistili Čelsi i ušli u finale Lige šampiona, ali nije mogao da izdrži na predstavljanju društvene mreže koju je klub iz Madrida osnovao. Sada se mnogi pitaju, pa šta je moglo na jednom takvom događaju da ga rastuži, a odgovor je jednostavan - njegova deca.

Naslednici velikog Čola poslali su svom ocu poruku putem društvene mreže, a on nije uspeo da se suzdrži i pustio je suzu, jer dugo ih kako je objasnio dugo nije vide. Jeste da sa njima svaki dan razgovara preko telefona, ali ga je pogodilo kada ih je video na platnu putem kamere.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)