Da li su ovo kopačke sa kojima će Ronaldo biti najbrži fudbaler na planeti!? (FOTO)

Iako je i do sada bio jedan od najbržih na travnatoj podlozi, Portugalac će sigurno biti još dominantniji kada bude obukao najnovije kopačke po "Superflaj" tehnologiji

Kompanija Najk i najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo, promovisali su najnoviji model kopački – "Merkjurial Superflaj".

Portugalac je poput manekena, na travnatoj modnoj pisti, predstavio nove kopačke koje podižu pre svega brzinu i kvalitet, ali i celokupnu igru fudbalera na najviši mogući nivo.

Od samog početka proizvodnje Merkjurial kopački, ova kolekcija bila je sinonim za brzinu. Kreirane za fudbalere koji uvek žele da budu korak ispred svih, one  pružaju mogućnost igraču da iskaže sav svoj potencijal i za trenutak stvori korak prednosti u odnosu na svoje rivale na terenu.

Ono što razlikuje Mercurial Superfly od današnjih kopački jeste manje materijala između stopala i lopte, što dovodi do poboljšanja kontrole lopte, kao i brzine stopala prilikom svakog pokreta.

Gornji deo kopačke radikalno menja dosadašnji izgled, ali pruža znatno bolje prijanjanje stopala i poboljšan osećaj prilikom trčanja i driblinga s loptom.

Nastanak Merkjurial Superfaj kopačke inspirisan je Nike Flajknit tehnologijom, ali uz sasvim novi izgled. Odabir ovog modela, učiniće svakog igrača najbržim na terenu.

Merkjurial Superflaj kopačke biće dostupne u pretprodaji, na sajtu www.nike.com, od 26. maja, dok će se u maloprodaji naći 12. juna.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)