NINKOVIĆ I LAZOVIĆ: Humanost može da ujedini Zvezdaše i Partizanovce!

Bivši srpski reprezentatici po dogovoru su otkupili jedan od drugog dresove u humanitarnoj akciji za prikupljanje novca za lečenje male Nađe Novaković i time pokazali da iako na terenu vode "rat" van njega su veliki ljudi i prijatelji

Potez fudbalera Crvene zvezde Miloša Ninkovića i igrača Partizana Danka Lazovića zaslužuje svaku pohvalu!

Dvojica bivših reprezentativaca Srbije pokazala su humanost pojavivši se na akciji prikupljanja novca za lečenje male Nađe Novaković na kojoj su kupili dresove jedan od drugog.

Ninković je kupio Lazovićev dres Zenita, dok je napadač crno-belih u svoje vitrine odneo dres Zvezdinog "plejmejkera" iz vremena kada je branio boje Dinamo Kijeva.

- Dogovorili smo se da otkupimo jedan od drugog dresove, jer u poslednje vreme ovo što gledamo između Zvezde i Partizana prelazi svaku meru. Hteli smo da pokažemo ljudima da nas sport ujedinjuje i da iako "ratujemo" na terenu, da smo mi drugari van njega - rekao je Miloš Ninković za Telegraf i dodao:

- Najbitnije je da se sakupe pare za malu Nađu, kao i svakog kome je pomoć potrebna. I novinari bi više trebali da pišu o humanim akcijama, o bolesnoj deci, a ne o tome ko s kim spava.

Napadač crno-belih Danko Lazović složio se sa Ninkovićem da je ovakve akcije mogu da ujedine ljude u Srbiji, Partizanovce i Zvezdaše.

- Svrha mog dolaska je bila pomoć maloj Nađi! Drago mi je da su se i igrači Zvezde pojavili na ovoj humanoj akciji. Na žalost u našoj zemlji jedino ovako teške situacije mogu da nas ujedine i okupe - takođe je rekao Lazović za naš portal, a potom nastavio:

- Nije bitno koliko je ko dao novca važno je da se prikupi dovoljno za lečenje male Nađe. Nadam se da će ovakvih akcija biti još više - rekao je Lazović, a mi zaključujemo da Srbi mogu da budu složni u teškim situacijama, ali da takvi trebamo da budemo uvek.

U SVAKOM SLUČAJU SVAKA ČAST MOMCI!!!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M. - M. M.)