Lukač i Mrđa idu u Ameriku?!

Vršilac dužnosti selektora Srbije, Ljubinko Drulović ozbiljno računa na nedavne aktere večitog derbija, kao i na Darka Lazovića, odnosno Andriju Živkovića

Na proteklom 146. večitom derbiju viđena su mnoga poznata fudbalska imena, menadžeri inostranih fudbalskih klubova, a prisutan je naravno bio i  vršliac dužnosti selektor reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović.

Drulović je u razgovoru za naš portal sumirao utiske sa najveće utakmice srpskog fudbala:

- Utakmica je bila ispunjena nabojem, emotivnim. Obe ekipe su ušle maksimalno motivisane u meč, a Partizan je bolje otvorio utakmicu. Prvi penal koji je odbranio Milan Lukač je dao krila i moral crno-belima koji su na kraju slavili. Dobra stvar je što je vraćena neizvesnost, iako je Zvezda mogla da izbori nerešen rezultat - rekao je Drulović, a zatim se osvrnuo i na igrače koji će možda dobiti poziv za predstojeću američku turneju:

- O Milanu Lukaču sam imao visoko mišljenje i pre derbija. Iskreno ima velike šanse da se nađe na spisku. Posmatram formu i ritam svih igrača. Iz tabora crveno-belih, sjajne partije pruža Dragan Mrđa, kao i Darko Lazović, koji je malo nekonstantan zbog duge pauze.

- Što se tiče Partizana, tu je naravno Andrija Živković, ali je on još uvek mlad. Videćemo, ima još par igrača - zaključio je razgovor perspektivni stručnjak.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju prijateljski dueli sa Panamom, Brazilom i Jamajkom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)