NIKOLIĆ: Ne plašim se sudijskih odluka u Ivanjici!

Trener crno-belih se nada da će njegovi izabranici u Ivanjici ispraviti greške iz meča sa Vojvodinom i vratiti se na pobednički kolosek

Fudbaleri Partizana posle kiksa protiv Vojvodine nemaju pravo na grešku u nastavku Jelen Superlige ukoliko žele da dostignu i prestignu Crvenu zvezdu na čelu tabele, koja ima tri boda više.

Trener crno-belih Marko Nikolić pred gostovanje Javoru u Ivanjici istakao je da zna šta očekuje njegov tim.

- Nezgodan teren, veoma dobra ekipa i veoma organizovan klub. Trener Slavenko Kuzeljević je promenio igru i sada igraju mnogo bolje. Imaju dobre igrače poput Đorđevića, Milovića, Ivelje, Vidića, Docića - ocenio je Nikolić na konferenciji za novinare i dodao da je njegov tim brzo zaboravio meč sa Vojvodinom.

- Mi smo radili dobro i nismo dozovolil da rezultat protiv Vojvodine stvori negativnu atmosferu. To je za nas završena priča i jedino nas interesuje Javor. Ostalo je još osam kola do kraja, rival ima tri boda više. Imamo međusobni duel i niko ne sme ni da pomisli da je sve završeno - rekao je Nikolić.

Crno-beli su u prvom delu sezone u Humskoj remizirali sa Javorom bez golova, ali u Ivanjici se nadaju da će nastaviti tradiciju, jer nikada nisu poraženi.

- Tradicija ništa ne znači i ne treba porediti utakmice od pre nekoliko godina i ovu koja nas očekuje - rekao je Nikolić na pitanje da li se plaši sudijskih odluka u Ivanjici odgovorio:

- Ne razmišljam o sudijama i ne bojim ih se. Oni su pod velikim pritiskom i neko to lakše podnosi, a neko teže.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)