ĐOKOVIĆ POSLE TRIJUMFA: Beton je moj teren, volim da igram u Majamiju!

Najbolji srpski teniser istakao da voli da igra na američkom tlu, a ove godine mu je pošlo za rukom da objedini oba turnira

Vidno umoran, ali i zadovoljan posle ubedljivog trijumfa protiv Rafaela Nadala i osvajanja pehara u Majamiju, Novak Đoković je istakao da mu je veliko zadovoljstvo bilo igrati na Floridi.

- Fantastičan turnir, uživao sam, kao i uvek u Majamiju. Hvala publici, nadam se da ste i vi uživali u meču. Odigrao sam odličan meč, od početka je sve funkcionisalo u mojoj igri. Uvek je zadovoljstvo igrati sa Rafom, čestitam i njemu - rekao je Đoković koji se osvrnuo na podatak da je tek drugi teniser koji je osvojio oba uzastopna turnira na američkom tlu:

- Dolazimo ovde da igramo dva turnira za četiri nedelje. Ima vremena da se spremimo za svaki meč, a i beton mi je omiljena podloga. Ovde sam 2007. osvojio svoju prvu veliku titulu, imam divna sećanja, volim da igram pred ovom internacionalnom publikom.

Nadal nije mogao ništa drugo nego da čestita srpskom teniseru na perfektnoj igri.

- Novak je odigrao fantastično na poslednja dva turnira, i u Indijan Velsu i u Majamiju, čestitam mu na tome. Zahvaljujem se publici na velikoj podršci, žao mi je što sam ovde izgubio toliko finala. Publika ovde ima veliku strast prema igri, hvala i latinoameričkim navijačima koji su bili uz mene - rekao je Španac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)