Raduljica osetio snagu Majamija, Klipersi u plej-ofu! (VIDEO)

Srpski internacionalac u redovima Milvokija proveo je tri minuta na parketu u ubedljivom porazu svog tima od Majamija rezultatom 88:67

Regularni deo NBA sezone lagano se bliži kraju, pa samim tim postaje sve jasnije koje timovi ćemo gledati u ovogodišnjoj borbi za titulu! Ekpa Los Anđeles Klipersa pobedom protiv Hjustona sa 118:107 osigurala je mesto u doigravanju!

U sinoćnoj pobedi Klipersa omaleni plejmejker Kris Pol je zabeležio 30 poena, 12 asistencija i pet skokova, a Džamal Kroford 22 poena, dok je Grifin zbog bolova u leđima na parketu proveo samo šest minuta.

Sa druge strane Harden je bio najefikaniji sa 32 poena, a Parson je zabležio etiri koša manje, a treba istaći da u ekipi Hjustona nije bilo Dvajta Hauarda zbog povrede.

U ubedljivom porazu Milvokija od Majamija sa 88:67 srpski centar Miroslav Raduljica proveo je tri minuta na terenu i za to vreme uspeo da upiše samo jedan poen. Šampione NBA lige predvodili su Kris Boš sa 14 poena i Lebron Džejms sa 13, a u timu Hita nije bilo povređenih Dvejna Vejda i Marija Čalmersa.

Najbolji u redovima Baksa bili su Sešns sa 15 poena i Najt koji je zabeležio dva poena manje.

Treba istaći i da su San Antonio Sparsi produžili niz nepobedivost na terenima najjače lige sveta na 17 mečeva, a ovog puta bili su bolji od Nju Orleansa 96:80.

NBA, rezultati:

Filadelfija - Detroit 123:98

Hjuston - LA Klipers 107:118

Vašington - Atlanta 101:97

Dalas - Sakramento 103:100

Milvoki Majami 67:88

San Antonio - Nju Orleans 96:80

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)