STOJANOVIĆ: Nisam komentarisao suđenje ni kada je bilo na našu štetu!

Trener crveno-belih istakao pred meč sa Voždovcem da gosti znaju kako se igra fudbal i da će Zvezda teško do tri boda * Suđenje ne želi da komentariše ni sada ni ubuduće

Iako u subotu igraju pred svojim navijačima, gde su apsolutni favoriti, fudbalere Crvene zvezde svakako očekuje težak meč protiv Voždovca u okviru Jelen Super lige, jer su Zmajevi jesenas zadužili crveno-bele kada su slavili na Vračaru rezultatom 1:0.

Da lideru neće biti lako na konferenciji za medije potvrdio je i trener Zvezde Slaviša Stojanović.

- Voždovac je iskusna ekipa koja ima i mlade igrače. Imaju iskusnog trenera i očekuje nas teška utakmica u borbi za nova tri boda. Iako imaju trenera koji je defanzivno orjentisan, jako dobro se transformišu iz odbrane u napad zbog brzih bočnih igrača. Imaju igrače koji znaju i žele da igraju fudbal - rekao je Stojanović koji se osvrnuo na zdravstveni bilten:

- Problematičan je. Krneta je već dugo u autu, Martinović takođe , jer ga muče sitni problemi. Arauho je celi dan povraćao tako da ću tek posle današnjeg treninga znati ko će igrati. I Mijailović ima problema, ali on će sigurno igrati, jer je fajter.

Stojanović je kratko prokomentarisao i ''slučaj Milunović'', ali i činjenicu da će protiv Zvezde verovatno igrati njen pozajmljeni fudbaler Nikola Karaklajić.

- Status Milunovića ne može da nas poremeti. Mi smo profesionalci. Stav kluba vezano za tu temu je poznat i ja nemam više ništa da dodam. Što se tiče Karaklajića tu ne znam kakav je status kluba. Mi se spremamo kao da će da igra. Moramo da obratimo naročitu pažnju na njega jer je u dobroj formi - smatra Stojanović koji je ostao dosledan svojim principima vezanim za komentarisanje suđenja:

- Komentarisanje suđenja je moj lični stav. Glupo je trošiti energiju na nešto što ne može da se promeni. Nisam komentarisao ni kada je bilo na našu štetu, neću ni ubuduće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)