AZBUKA SEKSA: Dešifrujte signale koje vam šalje i saznajte da li vas ŽELI

Neverbalna komunikacija nas odaje, zato je vrlo korisno da upoznate govor tela jer ćete samo tako bez problema moći da otkrijete sve o namerama, ali i seksualnim željama osobe koja vam se dopada

I muškarcima i ženama je vrlo korisno da ovladaju neverbalnim seksualnim signalima jer na taj način mogu odlično da se razumeju i pre nego što bolje upoznaju.

Gledajte ga u oči, jer to ga PALI!

Nećete verovati šta je uzbuđuje, iako vam to neće sama reći

Ipak, žene mnogo bolje prepoznaju ove signale, a time su i bolji odašiljači zavodljive seksualne energije. Ako kao žena umete da iskoristiti te signale, već ste u prednosti, pa pripremite teren za zavođenje.

Istraživanja zavođenja kod životinja pokazuju da ženke i mužjaci izvode serije složenih kretnji udvaranja od kojih se ono glavno odvija podsvesno.

VOLITE DA FLERTUJETE? Evo šta nikako ne smete da radite

Ni kod ljudi nije mnogo drugačije. Kada se približavaju osobi koja im se sviđa, u ljudskom ponašanju događaju se određene promene, kaže se da se osoba "pomlađuje", tj. nesvesno pokušava da ostavi bolji utisak pa uvlači stomak, slučajno dodiruje kosu, oči joj sijaju, lice crveni...

Ženski znakovni jezik

Zaljubljena ili zainteresovana žena gledaće muškarca s velikim interesovanjem tako da će joj se raširiti zenice, treptaće više nego uobičajeno i povremeno će podizati obe obrve na nekoliko sekundi.

Bez obzira na to da li stoji ili sedi, u blizini muškarca koji joj se dopada, ženin položaj nogu biće znatno rašireniji. Ako sede zajedno i komuniciraju, žena će naklonost pokazati time što će joj jedna noga biti podvučena pod drugu i usmerena prema osobi koja joj se sviđa s naglaskom na kolena. Ona će, takođe, i letimično dodirivati svoja bedra, iskazujući tako podsvesnu želju da joj ih taj muškarac dodiruje.

Još jedan od ženskih aduta koji je može odati jeste kosa - žena koja želi da zadivi muškarca prolaziće prstima kroz kosu nekoliko puta, zabacivaće kosu tako da joj pramenovi ne bi pokrilvali lice, a kad zavodi motaće kosu oko prsta dok gleda u subjekt svog interesovanja.

Znaci kojima će vam još pokazati da vas želi su širok osmeh kojima pokazuje i gornje i donje zube, grickanje usana i pokazivanje jezika, oblizivanje usana ili dodirivanje zuba jezikom, kao i stavljanje nokta među zube.

Muški znakovni jezik

Muškarac koji je oduševljen vašom pojavom i koji vas želi, takođe ima svoj govor tela. On će se u prisustvu svoje "lovine" ispraviti, popraviti kravatu ili kragnu na majici, ali i agresivno se uhvatiti za svoj kaiš.

Kod muškarca je jako važna veličina, pa će muškarac koji zavodi često staviti ruke na svoje kukove kako bi mu ramena delovala šire i kako bi ostavio utisak snažnog muškarca. Međutim, dok sedi on će, baš kao i žena, blago raširiti noge kako bi naglasio svoje prepone.

Tokom verbalne komunikacije, muškarac će paralelno "aludirati" na svoje vrline - nesvesno će naglašavati svoje dobre strane.

(Telegraf.rs)