Devojke, evo zašto vam frajer ne odgovara na SMS

Pronaći pravog dečka je za mnoge devojke nemoguća misija. Ono što ih naročito izluđuje jeste to užasno čekanje i neizvesnost

Mnoge devojke našle su se u situaciji da pošalju momku koji im se sviđa poruku, a on nikako da odgovori. Bilo da je u pitanju mladić kog su one na ovaj način odlučile da startuju, bilo da su već bile na sastanku s njim, uvek je ista agonija.

Ona vrti u glavi sve moguće scenarije, a njegov SMS nikako da stigne. Srećom, ekspert za romantične Andrea Sirtaš ima nekoliko najverovatnijih mogućih odgovora na ovo pitanje.

Još uvek niste u vezi

Na samom početku zabavljanja, momci i devojke imaju totalno različit odnos prema čitavoj priči. Dok će ona već nakon prvog sudara u glavi vrteti ideje o savršenoj vezi, a samim tim podrazumevati da je normalno da on odmah odgovori na poruku, muškarci jednostavno na stvari gledaju malo drugačije.

Nije problem u tome da on nije zainteresovan, već što još uvek nije spreman da se potrudi oko vas, što vam stavlja i do znanja svojim ignorisanjem.

Loš tajming

Ponekad uopšte nije stvar u ženi koja šalje poruku, nego u lošem odabiru trenutka. Možda je u gužvi, možda je na sastanku, možda je zaboravio mobilni telefon i jednostavno ne može da odgovori.

U svakom slučaju, i to se dešava, pa je najbolje uzeti u obzir sve mogućnosti pre nego što se prepustite panici.

Izbegava vas

Muškarci su stručnjaci kada je reč o izbegavanju. Bilo bi dalko jednostavnije da samo nazove i kaže: “E, izvini, nisam zainteresovan”. No, retko koji će to stvarno i uraditi.

Većina će samo pustiti da se stvar sama od sebe razvodni, nadajući se da će žena prva da okonča stvari. Nije u pitaju najhrabriji potez, ali njima radi posao.

(Telegraf.rs / Index)