Ovo su citati poznatih dama o muškarcima, životu i ljubavi

Mnogi će reći da je ljubav najlepša stvar na svetu, ali će vrlo mali broj njih umeti da je definišu i opišu. O njoj su ispevane najlepše pesme sveta, pisane najemotivnije priče, ali i vođeni najveći ratovi

Kao što svi imaju pravo na mudrovanje i objašnjavanje šta je to ljubav, tako imaju i svetski poznate dame. Pogledajte šta su one rekla o tome i procenite sami da li se slažete sa njima.

DŽENIFER ANISTON

Što je žena sposobna više da voli, to je spremnija da podnese mnogo veću bol od onih koji nisu puno voleli.

MERLIN MONRO

Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, gubim kontrolu i sa mnom je ponekad teško. Ali ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju, onda me sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem.

PRINCEZA DAJANA

Budite ljubazni i imajte najbolje namere, bez očekivanja nagrade, ali budite sigurni da će vam se jednog dana ta ljubav i dobrota vratiti.

KETRIN HEPBERN

Ako se slepo pridržavate svih pravila, propustićete svu zabavu života.

KOKO ŠANEL

Ne razumem kako žena može izaći iz kuće, a da se bar malo ne dotera, ako ni zbog čega, onda iz pristojnosti. A potom, nikad ne znaš, možda baš tog dana imaš zakazan sudar sa sudbinom. A za sudbinu treba izgledati što je lepše moguće.

MARLEN DITRIH

Slabiji će ljudi pre oslabiti one snažne nego što će snažan čovek osnažiti onog slabog.

OPRA VINFRI

Budite zahvalni za ono što imate, jer ćete dobiti još više od toga. Ako se koncetrišete na ono što nemate, nikada nećete imati dovoljno.

ELEONOR RUZVELT

Žena je poput vrećice čaja, nikad ne znaš koliko je snažna dok ne dođe pod vruću vodu.

MARGARET TAČER

Ako želiš da se nešto kaže, prepusti to muškarcu. Ako želiš da se nešto napravi, prepusti to ženi.

(Telegraf.rs)