Kako na prvom dejtu ostaviti dobar utisak?

Ukoliko vam se sprema susret s osobom koja vam se mnogo dopada, nekoliko je stvari koje morate da znate ne bi li došlo i do drugog sastanka

Da bi prvi dejt prošao kako treba, nije dovoljno da se samo lepo picnete, uzmete novčanik i uputite prema mestu "zločina". Štaviše, postoje neka pravila koja se moraju poštovati ne bi li se sastanak proglasio uspešnim i ujedno zakazao još jedan susret. Još ukoliko vam se osoba s kojom treba da se vidite dopada isuviše, sigurno ne želite da upropastite svoju šansu. Nekoliko je stvari koje morate da znate ne bi li ste ostavili dobar utisak.

Mesto nalaženja

Prvi sastanak u bioskopu ili na koncertu nije najbolji izbor. Iako nude zabavu, ne pružaju priliku za razgovor, a on je u tom trenutku najbitniji. Na prvom sastanku se treba upoznati, pa ga zakažite u restoranu ili kafiću.

Flert

Flert pokazuje osobi vašu veselu stranu, a takođe i omogućava da podelite neke stvari o sebi pomoću humora i to na intiman način. Kontakt očima, osmeh, lagan dodir ruke su odlični neverbalni znaci koji pokazuju da vam se neko dopada.

(Telegraf.rs/Ordinacija)