VODIČ ZA MLADENCE: Sve za svadbu na Belgrade Wedding Show

Sajam venčanja svečano se otvara 29. oktobra u hotelu “Metropol Palace”, dok je za posetioce otvoren za dane vikenda. Mladencima će se predstaviti poznati kreatori, poslastičari, zlatari, dekorateri i muzički bend

Na četrtvtoj po redu manifestaciji “Belgrade Wedding Show svoje kreacije venčanica i odela ovog vikenda u hotelu Metropol predstaviće najpoznatiji domaći dizajneri kao što su Suzana Perić, Ana Stanić, Mihano Momosa, Peđa Đuknić, Katarina Vučetić i Mirjana Vujčić.

Specijalni gost sajma je kreator Igor Todorović, dobitnik francuskog modnog Grand Prix trofeja od strane žirija u kome su bili Iv Sen Loran i Kristijan Dior, koji ovom prilikom po prvi put u Beogradu izlaže venčanice.

Budući mladenci moći će da vide šta u svojoj ponudi imaju zlatari, dekorateri, poslastičariNa svečanom otvaranju povodom početka “Belgrade Wedding Show” vikenda VIP zvanice će zabavljati jedna od najtraženijih muzičkih grupa za svadbe Blah Blah bend, a svi prisutni će imati priliku da vide kolekciju venčanica Ane Stanić.

(Telegraf.rs)