NOVA PRAVILA MUVANJA: Kako upecati muškarca?

Pravila muvanja i zavođenja su se promenila, pa ako ste već neko vreme "van igre", došao je trenutak da se naoružate znanjem i zavedete nekog muškarca

Zavođenje se s vremenom potpuno promenilo i dobilo neki sasvim drugačiji oblik. Neka pravila koja su važila ranije, sada više nisu u modi jer su zavladala nova, modernija. Ukoliko ste neko vreme bili "van koloseka", čak toliko dugo da ste i zaboravili šta znači reč "muvanje", vreme je da obnovite i dopunite svoje znanje, a potom da se upustite u avanturu upoznavanja novog, seksi i privlačnog muškarca. Evo šta sve treba da znate kako biste upecali "zverku".

Pozovite ga na sastanak

Neke žene to i dalje odbijaju da rade, ali živimo u novom milenijumu gde stara pravila više nisu bitna. Ako vas muškarac zanima, jednostavno preduzmite prvi korak, ne čekajte na njega da to uradi. Naravno, nikako ne treba da navaljujete, već da mu date zeleno svetlo, a potom mu prepustite ostalo.

Ne spominjite decu

Ukoliko vam na sastanku proradi materinski instinkt, zadržite ga u sebi. Priče o deci i tome koliko klinaca želite da imate nisu baš primerene na prvom ili drugom sastanku. Biće vremena za takve razgovore, kada priča postane ozbiljnija.

SMS flert

Flert preko telefona može da bude veoma zanimljiv. Zvuči nezrelo, ali dopisivanje i muvanje preko sms-a začiniće period upoznavanja u učiniti celu stvar privlačnijom.

(Telegraf.rs)