ŽENE PORUČUJU: Ovo su muške navike koje ne podnosimo

Da bi privukla muškarca, žena mora da bude lepa, sređena, negovana... A šta je s muškarcima? Kakvi oni moraju da budu kako bi privukli pripadnice nežnijeg pola?

Za ženu se nekako podrazumeva da uvek mora da bude sređena, negovana i uredna, i muškarci ne očekuju ništa manje kako bi im neka devojka zapala za oko. Međutim, nisu samo muškarci ti koji imaju očekivanja. I ženama su pojedine stvari kod jačeg pola izuzetno važne i, ukoliko muškarac o njima ne vodi računa, neće im pasti na pamet da dotičnog uzmu u obzir. Samo će ga skenirati i nastaviti dalje.

A o čemu muškarci moraju da vode računa i koje su to muške navike nepremostive pripadnicama nežnijeg pola, saznajte u nastavku.

Loš zadah

Veliki broj ljudi, čak više od 50 odsto populacije, pati od lošeg zadaha. Nezdrava hrana, stres, pušenje, lekovi, problemi sa disanjem i varenjem i još mnogi faktori utiču na loše stanje u ustima. Ipak, ovo nije dobar izgovor za neodržavanje oralne higijene. Prvo što žene primetena muškarcu, htele to one ili ne, jeste zadah. Stoga, ukoliko vam se iz usta širi neprijatan miris, budite sigurni da nemate nikakve šanse kod žena.

Danas nije tabu tema ni muška depilacija koju praktikuje veliki broj muškaraca, pa ukoliko mislite da biste mogli da podnesete bol, odvažite se i vi na jedan takav tretman. Samo imajte na umu da nije dovoljno otići jednom na depilaciju, jer tako nećete postići nikakav efekat.

(Telegraf.rs)