Mali trikovi za bežanje sa lošeg dejta

Svi su se bar jednom u životu našli u situaciji kada su glavom bez obzira želeli da pobegnu sa ljubavnog sastanka. Međutim, ukoliko vas nekada to zadesi ponovo, postoje pametni načini da celu tu agoniju izbegnete što pre

Loš sudar zna da bude gori od noćne more. Osoba sa kojom ste seli da popijete piće, a koju ste prethodno znali tek desetak minuta i ipak odlučili da joj date šansu, ispostavila se kao potpuno pogrešna za vas. Već nakon samo nekoliko rečenica shvatili ste da nemate nikakvih dodirnih tačaka i da bi nastavak komunikacije bilo samo bespotrebno mučenje, bez ikakve svrhe.

Međutim, sve što treba da učinite u tom trenutku je da budete pribrani i da iskoristite neke od sledećih trikova koji će vam pomoći da se izvučete iz cele priče, a da on to pritom i ne provali. Evo nekoliko trikova koje možete da sprovedete.

Smislite neki dobar izgovor koji će vam u svakom trenutku biti pri ruci ukoliko dođe do katastrofe. Glavobolja ili mučnina mogu da budu dobar kec u rukavu ukoliko vam se sastanak učini paklenim. Tako ćete u svakom trenutku moći to da izgovorite i da ga zamolite da skratite sastanak jer se ne osećate baš najbolje.

( T. M. )