Koje osobine krase ženu iz muških snova?

Priče se nekako uvek vrte oko idealnog muškarca i Gospodina Savršenog. A šta je zapravo sa osobinama koje muškarci traže u ženama?

Baš kao što žene teže savršenom muškarcu, tako i muškarci traže za sebe savršenu ženu. Nisu oni ništa manje izbirljivi, samo ređe pričaju o tome. Međutim, ko dobro poznaje mušku prirodu, zna da i pripadnici jačeg pola u svojim ljubavnim polovinama traže određene osobine i priželjkuju da jednog dana naiđu na damu koja je "krojena baš po njihovoj meri".

Nedavno je rađeno i istraživanje koje je ukazalo na to šta zapravo, prema mišljenju većine muškaraca, treba da poseduje jedna žena.

Više od polovine ispitanih muškaraca priznalo je da su im privlačnije hrabre i iskusne žene, nego slatke i dobre. Takođe, muškarci su priznali da nisu previše optimistični u pogledu toga da će nići na jednu takvu. Ono što im se ne dopada su, verovali ili ne, žene koje vole filmove poput "Sumrak sage" i to kaže čak 21 odsto njih. Zarad pronalaska hrabre i iskusne žene spremni su da se odreknu čega god treba, pa čak i prijatelja ili religije. Kao najzanimljivije žensko zanimanje odabrali su doktorku.

( T.M. /index.hr )