Šest znakova da vaš dragi planira raskid

Prema nedavno sprovedenom istraživanju tek polovina muškaraca se oseća dovoljno hrabrim da priznaju ženi da su nezadovoljni u vezi i da razmišljaju o tome da je ostave. Nemojte čekati da saznate koji tip je vaš muškarac, već ga preduhitrite

Muškarci se ređe odlučuju na raskid nego žene, ali kada se to desi, nemaju petlju da to i priznaju. Tek polovina muškaraca, prema nedavno sprovedenom istraživanju, oseća dovoljnu dozu hrabrosti da izuste nežnijoj polovini da nisu zadovoljni vezom i da žele da prekinu svaku priču.

Međutim, mudre žene znaju da prepoznaju kada situacija postaje alarmantna i učine sve kako bi svojeg frajera zadržale pored sebe. Evo šta treba da znate kako biste postali jedna od njih.

Kupovanje zabavnih uređaja

Zanimanje za LCD ekrane, računare i sličnu opremu svojstveno je većini muškaraca, ali iznenadno interesovanje za njih može da bude pokazatelj da vam je odnos u krizi.

Romanopisac i ljubavni savetnik Čarls Bekster otkriva kako se muškarci često nesvesno naoružavaju zabavnim sadržajima koji im odvlače pažnju od problema u životu. Ako vaš partner odjednom svaku noć igra igrice, zabavlja se uz kućni bioskop ili surfuje po internetu u potrazi za novim stvarima, moguće je da priprema teren kako bi imao razonodu u usamljenim danima nakon raskida.

( T.M. / 24sata.hr )