Kako i gde smuvati devojku?

Prvo što žena primeti na muškarcu je izgled i govor tela. Na drugom mestu je stil pričanja, a ono što govori najmanje je bitno i nalazi se tek na trećem mestu

Ženama je najbitniji izgled muškarca. Građa i govor tela su ono što žene prvo primete kada im muškarac priđe, a prema statistikama, najmanje obraćaju pažnju na ono što im muškarac govori. To se nalazi tek na trećem mestu, jer je, pored izgleda, od toga bitniji i način na koji muškarac nešto izgovara.

Prema anketi koja je sprovedena na portalu Match.com, čak 43 odsto singl devojaka, od ukupno 5.000 ispitanih, odgovorilo je da im je na prvom sastanku najvažniji svež dah. Sedamnaest procenata obraća pažnju na odeću, dok se čak 12 odsto odlučilo za miris kao najbitniju stavku. Međutim, nešto veći broj, 14 procenata, važnost pridaje koži, a 10 odsto žena kosi.

Statistike govore da ako je muškarac neodlučan i ne zna šta da obuče za prvi sastanak, najbolja kombinacija koju može da smisli treba da bude u plavoj, boji jer veliki broj žena izuzetno privlače muškarci u plavom.

I za kraj, bitno je da znate kada treba da krenete u lov. Ukoliko grupa žena sedi za stolom i luta očima naokolo po masi, to je znak da su došle na to mesto s namerom da nekog spaze i upoznaju. Priđite im ili sačekajte da devojka koja vam se dopala krene do toaleta, pa je susretnite na putu do tamo i započnite razgovor. Međutim, ukoliko žene sede i uveliko pričaju i smeju se glasno, to nije dobar teren za osvajanje teritorije. Zaboravite na prilaženje i priliku potražite na neko drugo mesto.

(Tamara Milić)