10 stvari koje žene žele da čuju

Ma koliko truda ulagali da razreše misteriju ženske duše, pred svim muškarcima na ovoj planeti stoji večita enigma koje su to prave reči na koje će zauvek „pasti“ njihova voljena. Evo liste najomiljenijih komplimenata prema izboru samih dama...

Verovali ili ne, tajna ključa do ženskog srca skriva se u tome da joj kažete ono što ona zapravo već dobro zna i sama.

Prelepa si

Ukoliko bi trebalo odabrati tri stvari za koje bi ako zatreba ama baš svaka dama gazila i preko leševa, u izbor bi sigurno ušli dobra hrana, fenomenalna garderoba i komplimenti od srca. Zato, ne budite škrti na lepim rečima i trudite se da je redovno zasipate komplimentima. Recite joj upravo ono što želi da čuje, bilo da je reč o njenom izgledu, stilu oblačenja, vitkoj viguri, profesionalnim ili pak kulinarskim veštinama. Svaka žena obožava da čuje kompliment na svoj račun, jer joj se na taj način podiže samopouzdanje. Pomoći ćete joj da se oslobodi stega, motivisaćete je i podstaći da još više radi na poboljšavanju svoje ličnosti.

Ti si prva i jedina žena u mom životu

Ukoliko ovo kažete, razvejaćete sve njene sumnje da možda i niste tip muškarca koji je rođen da bude veran samo jednoj ženi. Biće uljuljkana i sigurna u vašu lojalnost i to da nećete, koliko sutra, uskočiti u naručje nekoj drugoj. Postavićete je na pijedestal tako što ćete joj dati na znanje koliko vam je važna, čak i ako ste već godinama u vezi. Pošto mnoge žene smatraju da su monogamni i verni muškarci samo bajkoviti mit, ovim rečima podići ćete njeno samopouzdanje do neslućenih visina. Pošto više ne mora da se u tolikoj meri brine u vezi s konkurencijom, ona će doživeti novu vrstu slobode. No, budite sigurni da pre nego što ovo izgovorite to zaista i mislite. Srce bi joj bilo slomljeno kada bi saznala da od nje skrivate svoja istinska osećanja, a vaša veza bi se nepovratno raspala.

Volim te

Iako vam se čini da ste ove dve magične reči dosad izgovorili na svaki zamislivi način, njoj nikada nije dosta. Samo još jednom pronađite pravo vreme i pravo mesto i iznenadite je kad to najmanje očekuje. Nemojte ovo da vas čudi, svako voli iznenađenja. Posebno kad ste u stabilnoj vezi, ne propuštajte priliku da joj što češće izjavljujete ljubav. Žene to jednostavno vole i nije im dovoljno da im svoju posvećenost pokazujete samo kroz konkretna dela. Ove dve reči su važne jer ona u njima čuje potvrdu da je vaša romansa još uvek živa i da i dalje sevaju varnice. Što više, to bolje.