Šta muškarci žele da žene znaju o seksu

Svima je poznata ona teorija po kojoj su muškarci s Marsa, a žene sa Venere. Ma koliko da je jedna dama seksualno iskusna, do nerazumevanja vrlo često dolazi i u spavaćoj sobi

Evo ključnih uputstava seksološkinje Trejsi Koks kako da postanete prava lavica u krevetu, a bez potrebe da vam muškarac sam kaže šta bi u seksu trebalo da radite.

– Seks koristim kako bih izrazio svoju ljubav prema tebi. Ponekad mi je teško da izrazim emocije, a seks je način na koji mogu fizički da ti se približim.

– Kad odbiješ seks sa mnom, osećam kao da odbijaš mene kao osobu. Budi nežna.

– Moj seksualni sistem je jednostavan. Znam da je tvoj drugačiji, ali moraš da mi kažeš i pokažeš tačno šta želiš, tako da mogu da tvoje telo shvatim u potpunosti.

– Samo zato što želim da isprobavam nove stvari, ne znači da mislim da ti nisi seksi. Samo želim raznolikost.

– Vizuelna sam osoba i volim da gledam seksi stvari. Nema ništa loše u tome što gledam erotske fotografije ili filmove. To muškarci jednostavno rade.

– Znam da tvoj seksualni nagon zavisi i od tvog mesečnog ciklusa, ali daj mi do znanja kad ti je do seksa, da iskoristimo maksimalno to vreme umesto da se fokusiramo na vreme kad ti nije do seksa.

– Kad vodiš ljubav sa mnom samo zato da mene zadovoljiš, to me ljuti i razočarava. Želim da uživaš u tome koliko i ja.

(Tportal.hr / Telegraf.rs)