Nezgode koje mogu da vas snađu tokom seksa

Vođenje ljubavi jedna je od ljudima najdražih aktivnosti. Međutim, ponekad se tokom seksa dešavaju sitne neprijatnosti koje mogu da pokvare zadovoljstvo

Jesu li se i vama dogodile neke od ovih neprijatnosti u seksu? Svako ko ih je doživeo najradije bi se pokrio preko glave i od stida želeo da nestane. Ipak, nema razloga za stid, jer je sve to potpuno normalno.

Seks je čin užitka, ali ipak fizički čin. To znači da se tokom vođenja ljubavi mogu dogoditi mnoge nepredviđene stvari koje su vrlo često i neprijatne. Donosimo vam pregled najčešćih nezgoda, ali i savet kako da se nosite s njima.

Uz seks ide i nespretnost

Slučajan udarac glavom u krevet, čupanje kose, udarac laktom u oko... To su samo neke od nezgoda koje se mogu desiti tokom seksa. Ne treba na to posebno obraćati pažnju i brinuti se, to se svakom dešava. Seks nije simfonija s dirigentom, seks je spontani čin i takve su stvari normalne. Najbolje je - prasnuti u smeh!

Da, i ovo se događa tokom seksa. Nije prijatno, ali nije ni smak sveta. Najpre morate biti svesni da je seks fizička aktivnost i da se zbog toga u telo muškarca, a posebno žene, može uvući višak vazduha. Rezultat toga je puštanje vetrova, ali i popratna sramota a samim tim i velika neprijatnost. Niste jedini, mnogima se to događa, pa ne shvatajte to previše ozbiljno. Okrenite na šalu i nasmejte se. Tako ćete se samo još više zbližiti.

(Telegraf.rs)

Teme