SUPERSEKS: 11 saveta za nezaboravnu noć

Ako želite da uživate u fantastičnom seksu, moraju da se sklope sve kockice. Evo ključnih sastojaka koji su neophodni za vrhunsko vođenje ljubavi

Kao i kod mnogih drugih stvari u životu, predanost i posvećenost važne su i u spavaćoj sobi. Ako želite da uživate u superseksu, morate da povedete računa o nekim stvarima. Kuvarskim rečnikom rečeno, morate da obratite pažnju kako na same sastojke, tako i na sitne začine koji će stvarima dati pravi ugođaj.

Prikladno osvetljenje

Muškarci vole da vode ljubav s upaljenim svetlom, ali pošto dame obično ne vole da im se vide baš sve mane na telu, osvetljenje nipošto ne sme da bude jako. Najbolji izbor su sveće. I to puno njih, jer se sve vidi, ali ipak suptilnije.

Prava mera hrane i pića

Ako će vaše specijalno veče započeti večerom, nastojite da ne jedete previše, jer ćete umesto za seks, biti raspoloženi isključivo za spavanje. Ne preterujte ni s alkoholom, koji bi mogao negativno da se odrazi na vaš libido. Dakle, umerenost je zlatno pravilo.

Davanje i primanje

Svaka veza sastoji se od davanja i primanja, odnosno tako bi trebalo da bude. Jednaka je stvar i sa seksom. Morate želeti da zadovoljite partnera, ali isto tako, on mora želeti i znati kako vas da dovede do vrhunca. Sebičnost je loš signal i siguran put za nezadovoljstvo. Dakle, pazite na ravnotežu primanja i davanja.

(Tportal.hr; Telegraf.rs)