Koje seksi igračke smete da unesete u avion?

Ukoliko vam je važno da u svakom trenutku sebi možete da priuštite seksualno zadovoljstvo, pa čak i kad se nalazite desetak hiljada metara u vazduhu, znajte da vibratori i dildoi kraći od 20 santimetara smeju da budu u vašem ručnom prtljagu!

U slučaju da se pitate koje seksi igračke možete da nosite sa sobom kada avionom letite na odmor ili idete na poslovni put, evo šta kažu stručnjaci za bezbednost.

- Nema ničeg problematičnog u unošenju seksualnih pomagala u avion, ukoliko su lepo spakovani u torbi i ukoliko ispunjavaju određene bezbednosne standarde - kaže naš sagovornik iz aerodromskog obezbeđenja.

Vibratori i dildoi mogu da se nose i u ručnom prtljagu ukoliko su kraći od dvadeset santimetara. Tube sa lubrikantima, takođe, mogu da se nose u ručnom prtljagu, ukoliko su u zatvorenoj ambalaži u kesici za predmete do sto mililitara.

Međutim, pendreci, lisice i bičevi ne smeju da se unesu u avion u ručnom prtljagu, ali mogu u koferu koji se predaje prilikom čekiranja, jer se ove stvari mogu upotrebiti kao oružje.

- Svaki put kada letim proveravaju mi sav ručni prtljag. Smešno je i pomalo neprijatno kada naiđu na moj omiljeni vibrator od kojeg se nikada ne razdvajam. Jedanput mi se bezbednjak otvoreno nabacivao, jer je valjda mislio da sam laka ženska - poverila se Telegrafu jedna revoltirana putnica.

(A. Ć.)