PREPOZNAJTE NEVERNIKA: Pet signala da ste s muškarcem sklonim preljubi

Koliko god pripadnici jačeg pola skloni prevarama mislili da su neuhvatljivi, pre ili kasnije, svi budu otkriveni. Saznajte koji su tipični znakovi da i vi ne postanete jedna od žrtvi

Niko ne kaže da bi trebalo da postanete paranoični, ali ne i bi bilo zgoreg da na vreme obratite pažnju. U trenucima kad tek ulazite u novu vezu ili se sve više vezujete za neku osobu, postoji nekoliko "crvenih zastavica" koje predstavljaju jasne znake da nešto tu i nije baš u najboljem redu i da možda niste jedina žena u njegovom životu.

Stoga, ako ne želite budete povređeni, pre nego se potpuno emotivno predate, obratite pažnju na sledeće signale.

Ima puno prijateljica

Muškarci koji varaju nesigurni su po prirodi. Najčešće ni sami ne znaju šta traže kod partnerke ili ne mogu da se odluče u kom smeru žele da im ide život. Oni nikada nisu zadovoljni. Trava im je uvek zelenija u komšijinom dvorištu i strašno su neodlučni čim su u pitanju važnije odluke.

Upravo zbog toga oko sebe žele zadržati što je više moguće potencijalnih partnerki, samo zato da ih nikada ne bi uhvatila panika zbog manjka mogućnosti. Na primer, tipičan muškarac sklon prevari ostaje u dobrim odnosima s bivšim devojkama i smatra ih dobrim prijateljicama s kojima mu se povremeno "omaknu" i seksualni odnosi.